Chan Tha Gardens  Hua Hin - Thailand
Home
Chan Tha Gardens
. The Designs
. Vision
. Plot Plans
. Map to Site
The Designs
  Harmony
. Serenity
. Prestige
  Prestige Plus
F.A.Q.
About us / Contact us
Upgrades
Contracts
Photo Gallery
Local Services
Under Construction
Payment Schedules
CTG News

Links

Thaimaatalot

Thailandhouse

Retire In Paradise

Hua Hin Cottage

 

 

Visio

Visio

Chan Tha Garden on yhteisö, joka on sekä rentouttava että turvallinen. Alueella on korkeat rakennusvaatimukset sekä palveluja, joita normaalisti löytää vain paljon kalliimmilta alueilta. Chan Tha Gardenin rauhallinen ja tyyni puutarhaympäristö tarjoaa asukkaille täydellisen paikan kokea Thaimaa parhaimmillaan. Chan Tha Garden on omistanut yli 30% maa-alueestaan puistoille intrastruktuurille. Alue on kuin kotisatama. josta käsin voi tutkia ympäristö ja nauttia Thaimaan kulttuurista. Yhteisalueella on runsaasti varustettu clubitalo, jossa on mm. mini-market/kahvila, hierontahuoneet ja oleskelutilat. Alueella on myös grillialue ja uima-allas. Cahn Tha Gardenissa on 50 maisemoitua tonttia suuruudeltaan 312-896 m2, joista jokainen voi valita toiveensa, makunsa ja budjettinsa mukaan.

Sijainti

Chan Tha Gardenin taustana ovat mykistävät vuoristonäkymät. Laajalla hoidetulla puistoalueella on Gazebo-tyylinen clubitalo, uima-allas ja lasten leikkialue sekä grillialue. Loma-asuntosi Cha Thab Gardenissa on oma trooppinen keitaasi. Tämä tyynen puutarhan inspiroima rakennushanke sijatsee vain 2,5 km pohjoiseen Hua Hinin kaupungista. vain 2,5 tunnin matkan päässä Bangkokista, idyllisten maisemien, majesteettisten vuorten ja valkoisten hiekkarantojen moderni Hua hin ylpeilee maailmanluokan kylpylöillä, hotelleilla, ravintoloilla ja golfkentillä. Viimeaikaiset trendit nuorten asukkaiden joukossa osoittavat selvää kiinnostusta saatavilla oleviin golfausmahdollisuuksiin. Tätä ajatellen Hua Hin on yksi parhaista valinnoista maailmanlaajuisesti. Hua Hinissa on edulliset elinkustannukset ja 7 maailmanluokan golfkenttää 5-30 minuutuin päässä Chan Tha Gardenista. Troppinen ilmasto, miellyttävät merituulet, ystävälliset Thai-ihmiset vaikuttavat siihen, että Hua hinista on tulossa ehdottomasti paras paikka sekä vapaa-ajan viettoon että ympärivuotiseen asumiseen. Kahden kilometrin ajomatka Chan Tha Gardenista ja voit nauttia aikaisen aamupelin golfia, illalla romanttinen merenranta illallinen upealla näkymällä Chom Ta Lay Beachside- ravintolassa vain kolmen kilometrin päässä Chan Tha Gardenista. Queen’s Beach-ranta, joka yleensä on varattu Hua Hinin asukkaille, on vain muutaman minuutin ajon päässä odottaen auringonpalvojia. Tällä alueelle on aloitettu kaksi muutakin rakennushanketta. Alue on erittäin haluttua. Tulossa on myös sukkulabussipalvelut, jotka tarjoavat mukavan yhteyden Hua Hinin kaupunkiin.

Rakennustaso

Jokainen Cha Thab Gardenin koti rakennetaan noudattaen korkeita rakennusstandardeja. Yhteistyökumppanimme on paikallinen Thai Consturction Company, joka on rakentanut monia huippulaatuisia koteja Palm Hills Golfkentän alueelle. Projektimme valvojana on kanadalainen projektipäällikkö, jolla on 28 vuoden kokemus alalta. Tavoitteemme on: Korkea laatu, kohtuulliset hinnat. Esimerkiksi eristeenä käytämme hyvistä eritysarvoistaan tunnettua heijastavaa foliota, seinät tehdään superharkoista, ikkunoiden ja oviaukkojen ympärillä on sementtipalkit, jotka ehkäisevät halkeamien syntyä. Nämä ovat vain esimerkkejä vaatimuksistamme ja rakentamisperiaatteistamme.

© www.chanthagardens.com